Ciorba de vacuta

de simona72 in Ciorbe, 22 Apr 2013 | 14069 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

22.04.2013, 14:52

Ce este firul "apio" , că nu ştiu. În rest, e minunată ciorbica

Bya Ralu 1

22.04.2013, 14:56

MotanLaOale 1

22.04.2013, 14:59

simona72 1

22.04.2013, 15:07

Apio este telina, nu este radacina de telina, sunt niste tije verzi,groase care au aceeasi aroma de telina. Mie mi se pare mai comod la mincare, mai usor de curat si de taiat...

portiadelumina 1

22.04.2013, 15:11

Am înţeles acum. Trebuia să ştiu şi asta, nu?

laura_n 1

22.04.2013, 15:12

ce buna este eu mai greu nimeresc carne buna de vita

simona72 1

22.04.2013, 15:13

NUUU parinte, nici eu nu am stiut, eu incerc sa-mi usurez munca in bucatarie si mincarea sa iasa gustoasa..

Bucataras Monica 1

22.04.2013, 15:38

arata super ciorbica ta , daca vin cu o lingura si un fir de leustean , ce zici ?

simona72 1

22.04.2013, 16:03

Laura si mie imi este greu sa aleg carnea de vitel, mie mi-a adus-o mama de la macelarul ei...am avut ajutor de data asta

simona72 1

22.04.2013, 16:04

Monica, hai cu leusteanul si mie imi place, dar nu am avut

Zamfira 1

22.04.2013, 16:07

cristeena20 1

22.04.2013, 16:17

myamiii..ce buna e supica ta mi-e dor de o ciorbita

ionela2682 1

22.04.2013, 16:37

arata super ciorbica ta

simona72 1

22.04.2013, 17:14

Multumesc dragelor, multumesc pt Garantat Bucatars.ro

CookieMonster 1

22.04.2013, 17:53

se afla in totul ciorbelor preferate de mine

simona72 1

22.04.2013, 18:07

deyutzky 1

22.04.2013, 19:31

diaconta 1

22.04.2013, 20:34

imi place

Rocsi 1

22.04.2013, 22:31

Simona sa imi pui si mie o portie pentru maine!

simona72 1

22.04.2013, 22:34

Pun deoparte

Panacris 1

16.11.2014, 11:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta