Ciorba de vacuta

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 8 Mai 2010 | 7954 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.05.2010, 18:02

ce buna o fi

Dana Cristea - pusikmea 1

08.05.2010, 21:43

mie imi place mult ciorbita asta, nu o fac prea des pt ca trebuie sa fierbi mult la ea

nadina73 1

08.05.2010, 23:49

ups a aprut danuta cu retete,super e foarte buna si eu am facut azi ceva asemanator,super 5 furcu sau mai bine zic 5 linguri nu?

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:34

ms nadina, am aparut ca mai trebe sa si mancam ca nu traiem cu aer
ar fi bn totusi k n-am mai avea probleme

nadina73 1

09.05.2010, 22:59

ela nu a fost pe aici vad ca nu mananca ciorbe numai CARNE?

ela 1

09.05.2010, 23:02

ciorbe fac numai pt sotul meu,de abea le gust

Laly 1

09.05.2010, 23:05

Foarte rau Ela.Ciorba sau supa nu trebuie sa ne lipseasca din meniul zilnic.La noi nu lipseste.Ai si de la mine 5 furculite Pusik

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 07:54

ela, nici eu nu mancam ciorbe inainte, dar m-am obisnuit si acum daca nu manac la 2 zile simt ca lipseste ceva

Dana Cristea - pusikmea 1

10.05.2010, 07:55

ms laly, ai dreptate, ce atata carne, eu una daca as putea as scoate-o de tot din meniu, dar ma da sotul afara din casa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei de casa