Ciorba de vacuta cu tarhon

de Dulceatadetrandafiri in Ciorbe, 22 Mar 2011 | 7854 vizualizari

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2011, 10:26

tare buna trebuie sa fie daca are si tarhon

Rocsi 1

22.03.2011, 10:30

ce una e ciorbita asta

Dana_Retetegg 1

22.03.2011, 10:35

super

silvi0ara 1

22.03.2011, 10:37

Buna,buna.

elena1988 1

22.03.2011, 10:37

delicioasa am facut si eu ciorbita de vacuta cu tarhon o nebunie

Lau 1

22.03.2011, 11:08

delicioasa

RuxyRux 1

22.03.2011, 11:14

Arata grozav!

marcela1979 1

22.03.2011, 11:38

buna ciorbita de tarhon

Dya Daniela Andrei 1

22.03.2011, 11:54

Ce colorit frumos are!!!!!!!!! O portie servesc si eu! E pe gustul meu categoric!

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:10

buna

kamy 1

22.03.2011, 13:01

imi plac ciorbele

madi_marin 1

22.03.2011, 13:09

frumos si delicios....

MotanLaOale 1

22.03.2011, 14:10

cismaru_nicoleta 1

22.03.2011, 15:35

mie imi place de-aia plina ...

bucatarimcudiana 1

22.03.2011, 16:30

divainbucatarie 1

22.03.2011, 16:51

deyutzky 1

22.03.2011, 22:27

bunuta bunuta

carmenvlad 1

25.03.2011, 05:34

Ciorba arata minunat, iar introducerea este pe gustul meu. Ai cea mai mare dreptate, atunci cand spui ca fiecare isi cunoaste oalele si cantitatile pe care le folosesc. Imi esti foarte draga si tu si retetele tale, "dulceata de trandafiri"! Mult succes!!

MVMih 1

25.03.2011, 09:01

Am facut si eu o ciorbita acum 2 zile. Avand in vedere ca arata tare bine ciorbita preparata de tine si imi place reteta e urmatoarea ciorbita la rand. O zi buna

Dulceatadetrandafiri 1

25.03.2011, 09:25

Va servesc pe toate cu bucurie . Luati un loc!

Ma bucur ca va place!

Totusi, o mica nota de subsol: de obicei pun numai legume deshidratate, cumparate de la plafar, pentru a evita chimicalele. In cazul asta, mai trebuie adaugata sare.

Daca folositi cubulete cu arome (am folosit doar de data asta pentru ca mi le adusese cineva si am vrut sa vad cum sunt), gustul va iesi mai puternic de vita (bun dar pacat ca nociv...) si nu va mai trebui adaugata sare. S-aveti pofta!

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:56

buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec