Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cu ciorba asta am facut ravagii printre portughezi . Si pentur mine e prima data cand fac ciorba asa , cu afumatura si varza acra si pot sa spun ca a iesit perfecta..
- Spalam afumatura (eu am avut coaste afumate) si o punem in apa rece la fiert .Cand da in clocot adaugam varza care a fost calita in prealabil cu ulei si foaia de dafin. Lasam sa fiarba bine, pana se inmoaie varza si carnea este fiarta. Adaugam legumele taiate cubulete , iar dupa 20 minute adaugam cartofii taiati cubulete si rosia decojita si taiata cubulete.
- La final, cand sunt toate bine fierte adaugam smantana amestecata cu un galbenus de ou . Ca sa nu se taie si sa se imbranzeasca , la smantana adaugam treptat amestecand continuu din supa fierbinte.
- La final , facultativ , adaugam marar verde tocat fin . Eu nu am avut asa ca am lasat fara verdeata. La final gustam de sare si adaugam la nevoie si piper dupa gust.
Carnatul se scoate si se taie felii
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult