Ciorba de varza cu costita afumata

de geobucataras in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 17834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza destul de maricica
  • 3-4 bucatale de costita
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un ardeu gras rosu
  • ulei
  • o lingura jumate de bulion
  • sare,piper
  • un cub legume de la knor
  • bors magic de legume de la knorr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu costita afumata:

Pentru inceput taiem varza iar dupa aceea,  curatam si taiem cubulete restul de legume( ceapa, morcovu si ardeiul), dupa care punem un pic de ulei la incins si calim ceapa cu morcovul si ardeul,iar dupa ce s-au calit punem varza si un pic de apa aprox.300 ml apa  calduta si lasam asa sa fiarba cca.10 min.

Intre timp fierbem costita si o spalam bine.

Dupa ce a fiert  o adaugam in ciorba, dupa ce au trecut cele 10 min punem apa calda cat sa acoperim varza iar daca intre timp scade mai adaugam apa calda.

Lasam sa fiarba la foc mediu , intre timp ce fierbe adaugam sare, piper si cubul de legume.

Inainte cu 20 de min de a lua ciorba de pe foc adaugam bulionul si borsul magic ( eu am pus o lingura jum de bors magic)  fiecare pune dupa gust.

Ciorba de poate servi si cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu smantana