Ciorba de varza noua cu spate de curcan

de marcela1979 in Ciorbe, 4 Iul 2014 | 2234 vizualizari

 

Mai dietetica...

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 varza noua
  • 1 legatura marar verde
  • 200 ml bulion de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel cateva fire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza noua cu spate de curcan:

Se spala carnea de curcan si se pune la fiert intr-o oala cu apa .Se ia spuma ce se formeaza.Zarzavatul se curata,se spala.Cand carnea este aproape fiarta se pune ceapa tocata marunt,ardeiul gras taiat cubulete ,morcovii si radacina de patrunjel taiata cuburi si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga varza tocata.Se lasa sa fiarba pana varza este fiarta ,apoi se pune sare si piper si bulionul de rosii.Se lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul verde si mararul tocat marunt si se stinge focul.Se lasa acoperita o jumatate de ora sa se intrepatrunda aromele si apoi se serveste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de varza noua cu spate de curcan 330475
retete culinare - Ciorba de varza noua cu spate de curcan 330476
retete culinare - Ciorba de varza noua cu spate de curcan 330477
retete culinare - Ciorba de varza noua cu spate de curcan 330478

COMENTARII (8)

MOKUSKA 1

05.07.2014, 08:50

Rocsi 1

05.07.2014, 19:53

marcela1979 1

15.11.2014, 00:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21