Ciorba de vita

de corina241 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 7118 vizualizari

 

Este o ciorbita pe gustul fetitelor mele.Eu ii zic semi -ciorba sau ciorba -supa;) ....oricum s-ar numi este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de vita fara os
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 cutie de rosii decojite
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Carnea bine spalata si portionata in bucatele mici se pune la fiert in apa cu sare.O lasam sa dea un clocot si dam spuma la o parte.

Legumele:ceapa,morcovul,telina,pastarnacul si ardeii le punem intrgi la fiert.Abia cand au fiert foarte bine adaugam cartofii taiati in cubulete mici,apoi orezul bine spalat.Lasam sa dea un alt clocot si adaugam rosiile decojite.

Dupa aceea vor mai fierbe toate pentru inca 10 minute.Aproape de sfarsit punem crenguta de cimbru ,lasam cateva minute(2-3) sa fiarba si apoi stingem aragajul.

Verdeata proaspata ,bine spalata se toata marunt si se adauga in ciorbita.

Foarte buna si gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

corina241 1

24.07.2011, 03:44

multumesc Danuta

Lau 1

24.07.2011, 12:27

buna

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:32

foarte buna ciorbita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta