Ciorba de vita

de corina241 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 3027 vizualizari

 

Este o ciorbita pe gustul fetitelor mele.Eu ii zic semi -ciorba sau ciorba -supa;) ....oricum s-ar numi este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de vita fara os
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 cutie de rosii decojite
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Carnea bine spalata si portionata in bucatele mici se pune la fiert in apa cu sare.O lasam sa dea un clocot si dam spuma la o parte.

Legumele:ceapa,morcovul,telina,pastarnacul si ardeii le punem intrgi la fiert.Abia cand au fiert foarte bine adaugam cartofii taiati in cubulete mici,apoi orezul bine spalat.Lasam sa dea un alt clocot si adaugam rosiile decojite.

Dupa aceea vor mai fierbe toate pentru inca 10 minute.Aproape de sfarsit punem crenguta de cimbru ,lasam cateva minute(2-3) sa fiarba si apoi stingem aragajul.

Verdeata proaspata ,bine spalata se toata marunt si se adauga in ciorbita.

Foarte buna si gustoasa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de vita 80134
retete culinare - Ciorba de vita 80135
retete culinare - Ciorba de vita 80136

COMENTARII (26)

corina241 1

24.07.2011, 03:44

multumesc Danuta

Lau 1

24.07.2011, 12:27

buna

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:32

foarte buna ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21