Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2014 | 1108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 portii coaste si oase de vitel
  • 2 cepe albe
  • un ardei
  • un pastarnac
  • un morcov
  • o folie si jumatate ( de gheata) cu zeama de zarzare
  • sare
  • un ou
  • doua rondele fidea
  • 5 linguri rosii tocate de la borcan.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse):

Carnea de spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa faca spuma se arunca apa, se spala carnea si se pune in vasul pentru ciorba cu alta apa la fiert cu sare. Intre timp se curata ceapa, se spala, se toaca. De la congelator se scoate ardeiul, pastarnacul. Se curata si se toaca morcovul. 

Cand  carnea s-a fiert pe jumatate se adauga legumele. Se  fierb impreuna pana ce carnea este gata. Aproape de final se adaga rosiile. Dupa un timp  se adauga cuburile de suc de zarzare si se lasa la fiert. La final se  bate un ou si se pune fideaua. Se presara leustean verde. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse) 290468
retete culinare - Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse) 290469
retete culinare - Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse) 290471
retete culinare - Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse) 290472

COMENTARII (28)

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Bya, Lucy, multumesc

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Lauramultumesc...a fost racoritoare..

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:30

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S