Ciorba din capatana de crap

de mamaieelena in Ciorbe, 4 Mai 2012 | 6188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de crap
  • laptii si coada de la crap
  • 1 morcov mic
  • 1 lingura cu telina taiata cuburi
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 rosii taiate cuburi
  • leustean verde congelat
  • 300 ml bors
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din capatana de crap:

Se pune intr-o oala de 2 litri apa doar pe jumatata plina , se curata si se spala legumele, apoi se toaca cuburi cu cutitul. Cand clocoteste apa se pun legumele la fiert si cu putina sare. Fierte fiind se poate adauga capatana si laptii de la peste lasand inca 15 minute la fiert. Acum se pun rosiile taiate cuburi si cand acestea sunt fierte se poate pune si borsul. Inainte de a opri focul se pune leusteanul si se drege de sare.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba din capatana de crap 161141
retete culinare - Ciorba din capatana de crap 161142

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.05.2012, 20:30

Bunica si la mine este ciorba preferata

jolygina 1

06.05.2012, 00:54

delicioasa

mamaieelena 1

06.05.2012, 19:14

multumesc gina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D