Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece.
Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit 45 minute.Se curata legumele,se spala,se toaca julien,se pun la fiert (fara rosii) pentru 20 minute. Se adauga in supa:orezul fiert,rosiile tocate marunt(decojite),cartofi taiati cubulete,sare,piper,cimbru si zeama de la 2 lamai(sau bors dupa gust,in prealabil adus la temperatura de fierbere) si 1 mana de fidea cine doreste.Se fierb impreuna,7-10 min.Se stinge focul,se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocat fin.
Se serveste ciorba fierbinte ,dreasa cu smantana ,in care s-a batut oul,cu paine de casa sau paine prajita.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult