Ciorba din oase de porc cu spanac

de cristinutanicolita in Ciorbe, 16 Feb 2016 | 497 vizualizari

 

Se face rapid si este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 1 buc telina
  • 500 g spanac congelat
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 lg orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc cu spanac:

Oasele de porc se spala si se pun la fiert. Se indeparteaza spuma formata si se lasa sa fiarba la foc mic.

Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie,morcovul se da pe razatoare (sau se taie cubulete ) ,telina se taie cubulete.

Cand a fiert carnea se adauga legumele,spanacul si orezul. Dupa cca 20 min se adauga rosiile si sare daca este nevoie. Se mai lasa sa fiarba cca 10 min.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428364
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428365
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428366
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428367
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428368
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428369
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428370
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428371
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428372
retete culinare - Ciorba din oase de porc cu spanac 428373

COMENTARII (15)

Camelya 1

16.02.2016, 21:46

Ce ciorbita buna!

cristinutanicolita 1

17.02.2016, 06:59

Camelya, mă bucur ca iți place

Gherca Daniela 1

17.02.2016, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L