Ciorba lipoveneasca de peste

de Sylvia in Ciorbe, 26 Aug 2010 | 17632 vizualizari

COMENTARII (17)

Sylvia 1

26.08.2010, 13:14

Vero multumesc de reteta a fost cea mai buna ciorba de peste mancata !

mena29 1

26.08.2010, 13:49

Ce bunatate ne-ai facut aici Sylvia

jolygina 1

26.08.2010, 14:19

ce poate fi mai bun decat ciorbiata asta

Miha 1

26.08.2010, 14:57

susu 1

26.08.2010, 15:35

Asa mi-e dor de-un bors de peste cu n feluri de peste, arata tare bine

madi_marin 1

26.08.2010, 15:56

mmm...si mie mi-ai facut o poftaaa....

Bucataras Medi 1

26.08.2010, 16:06

un deliciu.........................

vero_closca 1

26.08.2010, 17:14

cu multa placere! si ciorba ta arata bestial! nu stiu unde sa gasesc pastrav sa gust si eu, la noi nu se gaseste! 5 furculite!

Corinuta 1

26.08.2010, 18:27

Sylvia 1

26.08.2010, 18:45

Multumesc de laude fetelor, sunteti foarte dragute, merita sa testati reteta daca va place pestele ca e f buna.

Sylvia 1

26.08.2010, 18:46

Miha chiar in seara asta am facut reteta ta de pastrav invelit in bacon la cuptor nu-ti zic ce bun a fost

Sylvia 1

26.08.2010, 18:46

Vero daca ai un Metro in zona undeva acoo sigur gasesti mereu si viu si pe gheata proaspat . Eu te invidiez pentru ceilalti pesti pe care ii ai acolo

Julie 1

26.08.2010, 19:59

Mmm! Asa ciorbica si eu as gusta!

Teo 1

26.08.2010, 22:11

buniciii nu mancau ciorba de peste decat cu mamaliguta; arata de nu se poate !

Adinacarla 1

27.08.2010, 09:35

Am sa incerc si eu...sotul e mare amator de ciorba de peste

Sylvia 1

27.08.2010, 16:20

Multumesc de laude

Sylvia 1

27.08.2010, 16:20

Teo excelenta sugestie o sa testez ce zici tu cu mamaliga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde