Ciorba radauteana

de Rocsi in Ciorbe, 26 Mai 2012 | 15342 vizualizari

COMENTARII (46)

Lau 1

27.05.2012, 15:08

tare buna

alinutzika 1

27.05.2012, 16:34

o ador!

Rocsi 1

27.05.2012, 20:57

Puidebucatar de obicei la final ciorba o fierb la foc mic..iar smantana nu folosesc din aia slaba,ci din aia grasa din care pot face si frisca!

Rocsi 1

27.05.2012, 20:57

Lau,Alina multumesc!!

Cris2711 1

27.05.2012, 21:30

am de gand sa o pregatesc si eu ca tare buna este

MIUTA 1

28.05.2012, 15:34

mena29 1

29.05.2012, 07:12

Bravo Rocsic,e tare buna ciorbita ta!

Rocsi 1

29.05.2012, 11:23

Cris,Miuta,Mena va multumesc

mihaelar63 1

29.05.2012, 15:06

Vreau si eu o portioara , radauteana nu am mancat niciodata

marcela1979 1

30.05.2012, 07:53

vreau si eu ca i tare buna

Rocsi 1

30.05.2012, 11:50

Multumesc Mihaelar,Carla

laura_n 1

31.05.2012, 22:16

Multumim pentru reteta,am programat-o pentru maine. Sper sa o nimeresc

Rocsi 1

31.05.2012, 22:35

Laura si eu am facut pentru prima data si am nimerit chiar bine.Poti adapta putin si dupa gusturile tale.Astept impresii

Alinutu 1

08.07.2013, 12:15

E foarte buna o pregatesc j eu mereu....o so fac j astazi p cand o s vina barbata.miu d l munca

Rocsi 1

08.07.2013, 14:40

Multumesc Alinutu

nilgun 1

09.08.2013, 21:33

este super delicoasa...am mai facut si eu...darnu stiam ca se numeste radauteana

Rocsi 1

09.08.2013, 22:29

Multumesc Nilgun

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 09:23

foarte buna

Rocsi 1

30.10.2013, 10:58

Multumesc Krysty

babi5 1

27.11.2014, 10:49

bina se aseamana cu ciorba a la grec

Rocsi 1

27.11.2014, 21:12

Babi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)