Ciorba radauteana

de Bya Ralu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 5212 vizualizari

 

E pentru prima data cand mananc ciorbita din asta,este super super delicioasa,reteta este "by gaby" :))))http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-radauteana-27993.html

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 cepe
  • 1 cutie mica de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de faina
  • 3 catei de usturoi
  • otet/ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare/piper/leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Legumele se curata si se pun intregi la fiert impreuna cu pieptul de pui.

Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,iar zeama se strecoara.

Ceapa se arunca,iar restul legumelor le taiem cubulete si le punem cateva minute la calit in ulei de masline(pentru ai da o culoare frumoasa ciorbitei)se adauga putina sare si piper,dupa care se pun in oala de ciorba.

Intr-un bol se pune smantana si cele doua galbenusuri,se amesteca foarte bine,se adauga cateva polonice de zeama fierbinte si se amesteca incontinuu.Se toarna incet compozitia in oala de ciorba,amestecand continuu cu un tel.

Se lasa la foc pentru inca 10 minute,se adauga usturoiul pisat,otet dupa gust si patrunjelul verde tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

La servire se mai poate adauga smantana si otet.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba radauteana-0
Ciorba radauteana-1
Ciorba radauteana-2
Ciorba radauteana-3
Ciorba radauteana-4
Ciorba radauteana-5

COMENTARII (26)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.06.2013, 23:45

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 09:56

foarte buna ciorbica

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.10.2013, 19:59

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!