Ciorba radauteana

de delia64 in Supe/Ciorbe, 5 Apr 2014 | 4992 vizualizari

 

O ciorba gustoasa foarte asemanatoare cu ciorba de burta , doar ca se face din piept de pui .Este foarte apreciata de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5-6 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 fir de praz
  • 3-4 fire usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 200 gr. smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Intr-o  oala de 5 litri punem 4 litri de apa si pieptul de pui , un praf de sare si lasam sa fiarba spumand din cand in cand .

Intre timp curatam ceapa , morcovii,pastarnacul , telina si le adaugam in oala intregi .

Prazul si usturoiul verde se spala , se taie marunt si se pun in oala la fiert .

Curatam usturoiul  si  il pasam .

Scoatem pieptul si il taiem julien .

Strecuram ciorba si blendaruim legumele .

 Le  punem in ciorba strecurata impreuna cu carnita .

 Cele 2 oua , smantana , faina si usturoiul se amesteca se pune un polonic de ciorba calda  si se desarta in oala .

Se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba , se adauga sare si piper dupa gust .

Eu am pus 2 linguri de otet din borcanul cu ardei iuti  .

La final presaram patrunjel verde .

Ciorba este gata , se serveste calda cu ardei iuti si smantana .

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Am avut pui de tara care ia dat un gust deosebit ciorbitei mele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

05.04.2014, 23:14

Multumesc !

Sidy 1

06.04.2014, 08:11

DE-LI-CIOA-SA !!!

delia64 1

06.04.2014, 15:09

Sidy , a fost delicioasa ai dreptate !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta "a la Dana"