Ciorba radauteana

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 3571 vizualizari

 

o bunatate, seamana f bine cu ciorba de burta.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept pui
  • 2 buc spate de pui
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • pastarnac
  • telina
  • radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • otet
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare.

Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede.
Se aduga si legumele.
Se lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora, pana cand carnea si legumele sunt fierte.
Dupa ce a fiert,  carnea se scoate pe un tocator si se lasa la racit.  Carnea se taie si se pune din nou in supa.

Separat se amesteca smantana cu galbenusurile si se pun si ele in oala. Atentie, oala sa nu fie pe foc altfel riscam sa se taie smantana. Dupa ce se incorporeaza smantana mai dam oala la foc pentru 10 min.
La final se aduga otetul, usturoiul dupa gust si sa nu uitam de verdeata.
Se serveste fierbinte si neaparat cu ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba radauteana 30440
retete culinare - Ciorba radauteana 30441

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:03

nadina, s-a terminat in aceeasi zi, dar trebuie sa mai fac una zilele astea ca tare buna a mai fost

Teo 1

09.05.2010, 21:53

daca o repeti , tine cont si de mine !

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 22:08

o sa tin teo, chiar o sa o repet ca mi-a placut la nebunie, si o sa te invit la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L