Ciorba radauteana

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 6110 vizualizari

COMENTARII (14)

nadina73 1

07.05.2010, 00:57

mai multe poze danuta ca e prea claraoricum dau nota

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:33

ms nadina, n-am mai multe poze ca eram in graba mare

gaby_duceag 1

07.05.2010, 08:38

dandanutza,incearca in amestecul de ou cu smantana(dar atentie,nu oua ci numai galbenusurile cum ai scris si tu-multi pun oul cu totul),pune si 2linguri faina,apoi incorporeaza usor ,tot cu oala trasa de pe foc(nu pe jos),amestecand cu o furculita la suprafata ciorbei.pt culoare,caleste putin morov ras in 2-3linguri ulei

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 08:52

da gaby, doar galbenusurile trebuiesc puse, nu stiam asta cu faina, dar nu se ingroasa daca pun faina?

gaby_duceag 1

07.05.2010, 09:10

dana,eu cand fac ciorba asta,o fac intr-o oala de 6l,deci 2linguri de faina nu fac decat sa-i dea consistenta diferita fata de ciorbele obisnuite,asa cum am papat in retaurante

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 09:19

bagam la bibilica gaby

silvi0ara 1

07.05.2010, 10:09

O bunatate,si mie imi place sa o fac des.

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:21

asa este sivioara, este o bunatate, eu abia acum am facut-opt prima oara, de mult o aveam in plan insa am uitat, eu sunt innebunita dupa ciorba de burta, dar sotul meu nu manaca si ca sa fac doar pt mine, nu prea imi vine, dar cu ciorba asta l-am facut si pe sotul meu sa manance, asa ca o voi face mereu

epurasha2bb 1

07.05.2010, 10:27

e foarte buna, am facut si eu!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 10:29

nadina73 1

07.05.2010, 15:19

mai ai

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:03

nadina, s-a terminat in aceeasi zi, dar trebuie sa mai fac una zilele astea ca tare buna a mai fost

Teo 1

09.05.2010, 21:53

daca o repeti , tine cont si de mine !

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 22:08

o sa tin teo, chiar o sa o repet ca mi-a placut la nebunie, si o sa te invit la o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu bors