ciorba radauteana

de madab in Ciorbe, 3 Iul 2015 | 7046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 300g smantana
  • 5 morcovi
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras verde
  • jumatate gulie
  • sare
  • 10-15 boabe piper
  • 4-5 catei usturoi
  • otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba radauteana:

Intr-o oala  se pune la fiert pieptul de pui Si boabele de piper.

Cand este fiert se scoate din acea apa si se lasa la racit.

Se curata legume si se pun 3 morcovi la fiert impreuna cu pastarnacul lasati intregi , ceapa intreaga si gulia taiata bucati mari Si se pun la fiert in apa de la carne.

Cand sunt fierte foarte bine se scot si se pastreaza doar morcovii.

Intr-o tigaie se pun cei 2 morcovi dati pe razatoarea mica impreuna cu jumatatea de ardei rosu taiat cubulete foarte mici si se calesc bine.

Piepul de pui se rupe fasii (nu se taie bucatele) caci iese mult mai bun decat taiat.

Morcovii fierti se taie fasii medii dreptunghiulare (2-3cm) si se pun impreuna cu carnea in supa de la carne si  legume Si se mai lasa la fiert la foc foarte mic si se adauga si morcovii caliti.

Cand sunt fierte bine toate , se adauga smantana (care este amesteca intr-un bol cu putina supa ) , usturoiul batut marunt si se lasa sa mai fiarba la foc mic (sa nu se stranga smantana).

Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust. 

Se poate servi cu ardei iute ,mujdei de usturoi  si otet dupa gustul fiecaruia.

Se poate pune patrunjel si/sau marar verde tocat marunt.

Pofta buna  ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare