Ciorba radauteana

de Irina in Ciorbe, 9 Sep 2015 | 15016 vizualizari

 

Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)

 

INGREDIENTE

  • Puiul fermierului de la Agricola Bacau: 1 pulpa, spatele, 1 aripioara
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de dafin
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.

Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la fiert pana carnea si legumele au fiert bine.

Am scos carnea si legumele din supa. Dupa ce s-au racit putin, am curatat carnea de pe oase si am adaugat-o inapoi in supa.  De asemenea, am dat pe razatoarea mica si un morcov (fiert) si l-am adaugat si pe el. Am luat vasul cu ciorba de pe foc.

Separat am amestecat un galbenus de ou cu 2 linguri zdravene de smantana, am turnat peste un polonic de supa si am adaugat amestecul in vasul cu supa.

Am pisat 3 catei de usturoi, i-am adaugat in ciorba si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Am dres ciorba cu sare, piper si 2 linguri de otet, dupa care am presarat patrunjel proaspat tocat.

Va poftesc si pe voi la o portie de ciorba calda si hranitoare.

 

 

TIPS-URI

1

Oul amestecat cu smantana nu se adauga cat timp supa e pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu carne de pui