Ciorba radauteana

de -Licurici- in Supe/Ciorbe, 4 Ian 2016 | 1569 vizualizari

 

O ciorba foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui;
  • 4 pulpe de pui;
  • 4 morcovi;
  • un ardei capia;
  • un ardei gras;
  • o radacina pastarnac;
  • o radacina patrunjel;
  • radacina de telina;
  • 6 galbenusuri;
  • 5 capatane mici de usturoi;
  • 4 linguri otet de mere;
  • 200ml smantana de gatit;
  • 500g smantana grasa;
  • sare, piper, bulgarasi de savoare de la DeliKat;
  • patrunjel, marar.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

  • Am pus carnea la fiert si am spumat-o de cateva ori. Cand nu a mai lasat spuma am scos-o intr-un castron si am lasat-o sa se raceasca.
  • Apa in care a fiert carnea am impartit-o in doua, jumatate am lasat-o la racit, iar in cealalta am fiert legumele. 
  • Am curatat toate legumele si le-am taiat bucati mai mari, apoi le-am pus sa fiarba impreuna cu carnea taiata fasii in jumatate de oala cu apa. 
  • Am adaugat sare, piper si bulgarasi de savoare.
  • Am amestecat galbenusurile cu sare si piper, am adaugat smantana, usturoiul pisat si otetul, apoi am adaugat jematatea de apa ramasa.
  • Am amestecat bine si am pus-o, putin cate putin, peste carne si legume, amestecand usor.
  • Am lasat sa fiarba putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel si marar.
 

TIPS-URI

1

Cand se serveste, se poate adauga otet sau smantana dupa gustul fiecaruia.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba radauteana 420776
retete culinare - Ciorba radauteana 420777
retete culinare - Ciorba radauteana 420778
retete culinare - Ciorba radauteana 420779
retete culinare - Ciorba radauteana 420780
retete culinare - Ciorba radauteana 420781
retete culinare - Ciorba radauteana 420782

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

05.01.2016, 08:45

Xandrinne 1

05.01.2016, 09:01

mihaelar63 1

05.04.2016, 10:05

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S