Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

de mihaelar63 in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 11547 vizualizari

 

De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
  • Pentru perisoare
  • 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez fiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rapida de perisoare cu verdeata:

Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .

Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.

Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55

Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei  .

Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.

Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei . 

Puneti perisoarele la fiert .

In 10 minute maximum trebuie  sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .

Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .

Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .

TIPS-URI

1

La perisoare , chiftelute, sa se "lege" puneti putin pesmet si tot atat lapte . Pont "invatat" de la chef Michael Chiarello !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Craciun