Ciorba taraneasca cu os si galuste

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Aug 2012 | 2428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof mare
  • 2 rosii
  • 3 linguri mazare
  • 200 gr telina
  • 1 os mare de porc
  • sare
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina alba
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu os si galuste:

  1. Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
  2. Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
  3. Dupa  30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
  4. Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
  5. ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .
 

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acra puteti drege gustul cu zeama de lamaie .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172811
retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172812
retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172813
retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172814
retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172815
retete culinare - Ciorba taraneasca cu os si galuste 172816

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

08.08.2012, 15:47

arata foarte bine....

BuniMaria 1

18.08.2012, 21:54

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 14:44

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21