Ciorba taraneasca de porc

de Criss in Ciorbe, 30 Iul 2014 | 4338 vizualizari

 

Ciorba taraneasca, cu legume proaspete si leustean e printre preferatele mele. Indiferent ca e cu vita, pui sau porc sau pur si simplu doar cu legume proaspete, e la fel de buna si gustoasa, mai ales daca puneti si o legatura de leustean verde, proaspat. De aceasta data am facut o ciorba cu carne de porc slaba si legume la alegere si in functie de ce aveti pe acasa .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 300 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 redacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 1 bol pastai de fasole galbena
  • 2 rosii
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura leustean proaspat
  • sare dupa gust (sau Delikat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala. Cu o paleta se aduna spuma formata, de mai multe ori pentru a ramane supa limpede si clara.  Ceapa, ardeiul, morcovii, telina si patrunjelul se taie cubulete si se calesc intr-o tigaie in putin ulei. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele calite si pastaile de fasole. Dupa ce si fasolea e aproape fiarta se adauga cartofii si gulia taiate cubulete, apoi rosiile decojite si tocate marunt si se lasa ciorba sa fiarba pana cand toate legumele sunt fierte. Se adauga sare dupa gust si la final leusteanul tocat .

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba taraneasca de porc-0
Ciorba taraneasca de porc-1
Ciorba taraneasca de porc-2
Ciorba taraneasca de porc-3

COMENTARII (16)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:13

Foarte gustoasa!

Criss

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Criss

Criss 1

31.07.2014, 05:46

Multumesc mult pentru aprecieri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!