Ciorba taraneasca de porc

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 4 Aug 2010 | 7238 vizualizari

 

daca inca nu ti-ai revenit sefu, te invit si eu la o portie ca sa te dregi :)):))

 

INGREDIENTE

  • carne de porc + oase de porc
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • fasole verde
  • mazare
  • ardei verde
  • ardei rosu
  • tocana de legume/suc de rosii/bulion
  • 1 ou
  • 2 linguri de orez
  • leustean
  • pasta de corcoduse/otet/bors/zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea.

Cand au fiert si legumele punem cateva linguri de tocana de legume sau suc de rosii, mai lasam sa dea in cateva clocote si dam jos de pe foc.

Batem oul ca pt omleta si-l punem in cirobita, iar cu ajutorul unei furculite il facem zdrenturos.

Punem pasta de Pasta de corcoduse verzi .

Tocam leusteanul marunt si-l punem si pe dansul in oala cu ciorbita.

Se poate servii cu smantana si atunci aduce cu ciorbita ardeleneasca de porc, eu asa am papat si cu un ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba taraneasca de porc-0
Ciorba taraneasca de porc-1
Ciorba taraneasca de porc-2

COMENTARII (17)

Cris2711 1

15.01.2011, 14:02

Dana am facut azi ciorbita ta,excelenta

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:45

julie, abia acum am vazut com tau, din august si pana acum chiar ca s-a acrit cris ms

madalinailie 1

07.07.2011, 11:34

buna! imi place extraordinar de mult ciorbita cum a iesit si mi se pare excelenta ideea sa pun atatea legume . te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04