Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Mai 2012 | 4985 vizualizari

 

La ciorbita aceasta mai puneam si varza verde . Unii dintre noi strmba din nas la aceasta leguma , asa ca am renuntat la ea .
Bineinteles ca nu am pierdut ocazia de a va prezenta ciorba in farfuria mea ,, de zestre '' ce o am de la bunica Irina din Horoatul-Crasnei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 200 gr mazare verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel[200 gr]
  • 1 felie telina
  • 1 pahar bulion
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel:

  1.  Spalati carnea si o taiati cuburi .
  2. Curatati si spalati legumele .Taiatil-e cubulete .
  3. Puneti totul la fiert in 3-4 l apa sarata.[eu am fiert in oala sub presiune 30 min]
  4. La sfarsitul fieberii adaugati bulionul si serviti asezonata cu patrunjel verde
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162893
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162894
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162895
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162896
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162897
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162898
retete culinare - Ciorba  taraneasca  de porc cu mazare si dovlecel 162899

COMENTARII (17)

madi_marin 1

16.05.2012, 18:46

ce bine arata...

Maria68 1

16.05.2012, 20:18

buna

mirela0911 1

16.05.2012, 21:37

Ce culoare superba are ciorba! Gustoasa rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55