Ciorba taraneasca de vacuta

de ArianaBala in Ciorbe, 28 Iul 2011 | 6870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cap de piept de vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cartof mai maricel
  • o mana de mazare ( aprox. 100g )
  • o mana de fasole verde ( aprox 100g)
  • 2 ardei grasi
  • cateva felii de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 rosie bine coapta
  • 500 ml zeama de varza
  • patrunjel, leustean
  • smantana de casa (optional)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Punem carnea la fiert in apa cu sare. Dupa ce da cateva clocote aruncam apa, spalam carnea, si o punem din nou la fiert in apa curata.

Cand carnea este fiarta bine (incepe sa se desprinda de pe os), o scoatem si o lasam sa se raceasca ca sa putem scoate carnea de pe os( daca este fara os, o lasati in oala).

Curatam telina, pastarnacul si morcovul, le taiem cubulete si le pune in oala.

Le lasam sa fiarba 10 minute si punem si ceapa,cartoful, mazarea si fasolea verde.

Cand toate legumele sunt aproape fierte, punem si ardeiul gras.
Dupa ce au fiert bine, punem pasta de tomate si rosia decojita si taiata cubulete mici, lasam sa dea cateva clocote si punem zeama de varza.

Mai lasam sa clocoteasca 5 minute, punem sarea, piperul, cateva feliute de ardei iute si luam oala de pe foc si punem si patrunjelul si/sau leusteanul.
 

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba gustoasa de cartofi, reteta de post