Ciorba taraneasca de vacuta

de Oana in Ciorbe, 31 Mar 2009 | 59257 vizualizari

 

Daca e ciorba de vacuta taraneasca, vom pune mai multe feluri de legume, rasol de vita si carne macra de vitel.

 

INGREDIENTE

  • 3-400 gr carne de vita
  • o bucata rasol
  • 2 morcovi
  • jumatate de telina
  • o ceapa
  • un fir de praz verde
  • un ardei gras
  • o mana de mazare
  • o mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1/2 l de bors
  • o cutie de rosii in bulion
  • o mana de taietei lati
  • un ou
  • leustean proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Rasolul trebuie sa fie cu maduva, carnea o taiem cubulete, le dam intr-un clocot si aruncam apa. Spalam bine carnea si o punem la fiert in apa limpede.

Carnea de vitel fierbe mai greu, asa ca o lasam vreo 2 ore, sa fie moale-moale.

Intre timp pregatim legumele pe care le vom adauga in ciorba de vacuta, le spalam, le curatam si le taiem cubulete mici... asteptam sa fiarba carnea. Punem apoi legumele in ciorba de vacuta si lasam la fiert. Spre final punem borsul si rosiile in bulion taiate marunt, taieteii si mai lasam putin la fiert. Dupa ce oprim focul batem un ou deasupra si punem leustean verde. Ciorba de vacuta merge de minune cu smantana si ardei iute.

TIPS-URI

1

din ciorba de vacuta taraneasca nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma rasolul cu maduva, care da un gust deosebit ciorbei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras 1

02.01.2009, 00:03

Andreea, daca ai o reteta buna te asteptam s-o posetezi aici

Aurelia 07_07 1

29.10.2014, 08:27

Panacris 1

15.06.2016, 07:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie