Ciorba taraneasca de vacuta

de cristeena20 in Ciorbe, 22 Noi 2012 | 9272 vizualizari

 

Aceasta supa cred ca este cea mai apreciata in Romania...pentr mine este si cea mai buna.

 

INGREDIENTE

  • - Carne de vitel (cca 300 gr)
  • - legume (3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina mica, ardei gras, fasole verde pastai, conopida, mazare verde, 3 cartofiori, 2 rosii, o bucata de varza, 1/2 ceapa; o bucata de praz )
  • - suc de rosii
  • - frunza de telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Carnea de vitel o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare (eu am fiert-o 15 minute in cucta)

Pregatim legumele. Ciorba este ff gustoasa daca are o amre varietate de legume. Din lista pe care am scris-o nu am avut radacina de patrunjel si de telina (aici nu se gasesc) , in rest am pus din fiecare cate putin. 

Cand carnea e fiarta, moale, aduagam pe rand- ceapa, prazul taiate marunt, morcovii cubulete si restul radacinoaselor, fasolea verde, mazarea, ardeiul. frunza de telina intreaga.

Dupa 10 minute, adaugam cartofii, conopida, rosiile decojite si taiate cubulete, varza taiata marunt. 

Cand toate legumele s-au fiert gustam de sare, eventual adaugam putin ardei iute  si apoi suc de rosii dupa gust , cat sa fie maia crisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

22.11.2012, 17:46

gustoasa

cristeena20 1

23.11.2012, 12:02

da..iarna as manca doar supe si ciorbe..daca e frig.

babi5 1

20.08.2013, 07:27

buna tare si potrivita pentru acest timp ;x

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta