Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am primit reteta de la un constantean turc pe fb. Dar cat m-a certat pana mi-a zis toata reteta :)) E super buna.
Legumele se taie in cuburi mai mari.
Se fierbe lintea,cartoful,morcovii,ceapa si ardeiul kapia sau gogosarul intr-un litru de apa,cu putina sare.
Dupa ce au fiert legumele,se ia oala se pe foc si se paseaza cu un blender.
Intr-o tigaie, cescuta de ulei si cand s-a infierbantat adaugam pasta de tomate.
Lasam putin pe foc,apoi adaugam treptat din supa.
Punem tot continutul in supa si amestecam.
Separat,mai fierbem o jumatate de litru de apa si o adaugam la supa,fiindca este foarte groasa si o subtiem dupa plac.
In tigaie,punem putin ulei si adaugam boiaua de ardei si cimbrul,prajim putin,amestecand sa nu se arda boiaua si adaugam la supa. Pastram putin si pentru decor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult