Ciorbita cu loboda si ierburi de primavara

de MVMih in Ciorbe, 16 Mai 2011 | 4303 vizualizari

 

M-am trezit si eu poate cam tarziu cu o asemenea reteta...dar sper ca pana la urma "da bine"

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi loboboda rosie proaspata
  • 1 legatura stevie
  • 20 frunze spanac
  • 2 morcovi
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 2-3 cartofei
  • o telina mica
  • putin hrean ras
  • un snop de leustean verde crud
  • 2-3 canute de bors
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • 5 cartofi medii
  • un dovlecel mititel
  • In rest 1-2 ouzte pt omleta cu marar si putina branzica rasa pt cine prefera, eu am incercat si a dat bine...
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu loboda si ierburi de primavara:

Totul incepe de la piatza...important zic eu ca ierburiile sa fie fresh....nu "obosite"...se spala bine in apa rece...si eu din lene le-am bagat la gramada...dar la foc semi-mic cu morcoveii,dovlecel,  ceapa verde taiata rondele, telina cubuletze, hreanul ras...cartofeii patratzele...Fara borshul si sucul de rosii care am pus ulterior cam peste 20-30 min.

Se "abureste" otul  repede, am adaugat si ce lipsea "din post" mai devreme...cu leustean cu tot...Am "mintzit" o omleltica cu marar si putina branzica rasa...si chiar a fost o chestie comestibila :))

Si nu stiu cum sa mai zic, dar cine vrea sa dea tarcoale.....Hai la oale ! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu loboda si ierburi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

marianajulieta 1

31.05.2011, 07:17

oare se gaseste loboda in supermarketuri?

MVMih 1

31.05.2011, 22:38

La market!? Mariana...habar n-am! Poa sa fie...dar de import poate....dar daca gatim si cu frunze de import kiar nu da bine. Cum ar fi...loboda "kina"...oua austrayia...marar mozambyk...!? ...gatite cu lingura de lemn romaneasca

brunetica 1

16.12.2011, 18:19

ce bine arata ciorbita, rece si cu un ardei iute iami,iami

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu carne de porc