Ciorbita cu perisoare de curcan

de jolygina in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 2070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina potrivita
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • o cana de orez(100g)
  • un ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu perisoare de curcan:

Curatam legumele si le tocam marunt ,dupa care le punem sa fiarba in oala

Dupa circa 30 -45 de minute cand sunt aproape fierte pregatim carnea de curcan in felul urmator: adaugam peste ea 2 linguri de orez, o jumatate de ceapa, putin delicat si piper. Le amestecam bine, iar la sfarsit adaugam un ou pentru a le lega mai bine

Cand s-au amestecat bine formam bilute cu mana umeda si le punem usor in supa de legume, dupa care adaugam orezul ramas. Potrivim dupa gustul fiecarei gospodine cu sare si piper si lasam sa fiarba cam 15 -20 de minute. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata sunt gata. Adaugam si bulionul iar cand am oprit focul adaugam si patrunjeleul tocat marunt.

Pofta buna!

 

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:15

jolygina 1

26.05.2011, 21:02

multumesc fetelor pentru aprecier va pupic si va imbratisez pe toate

mena29 1

26.05.2011, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L