Ciorbita cu taitei de casa

de mihaelaM in Ciorbe, 7 Mai 2011 | 1717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina de casa
  • ardei gras
  • morcov
  • cartofi
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa
  • bors
  • 2linguri bulion facut in casa
  • suc de rosii facut in casa
  • 2cuburi knorr de gaina
  • leustean verde
  • PT TAITEI
  • 2oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu taitei de casa:

Am pus faina intr-un castronel, iar in mijloc am pus ouale impreuna cu sarea, dupa care am format o coca mai tare decat cea de paine. Am intins o foaie subtire dupa care am rulat-o, dar nu inainte de a presara faina din abundenta pt a nu se lipi. O data rulata am taiat-o fasii dupa care i-am cernut si i-am intins  pe o masuta si am lasat sa se usuce.

Carnea am pus-o la fiert, iar cand a fost aproape fiarta am adaugat legumele curatate,spalate si taiate .Tot acum am adaugat si cuburile de knorr.

Cand au fiert si legumele am adaugat bulionul,sucul de rosii,borsul(incalzit) si taitei dupa care am mai lasat cam 10min.Am dat la o parte si am pus leusteanul taiat pofta buna!

 

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:28

Mamaie

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:29

Pofta buna Cristiana

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:29

si tie Divain

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04