Ciorbita de cocos

de ANCA in Ciorbe, 2 Noi 2009 | 9315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de cocoshhh
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • o cutie de rosii
  • un ou
  • fidea
  • bors
  • leustean, patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de cocos:

Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie.

Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 minute adaugam rosiile.

Separat, punem borsul la fiert(fiecare pune in functie de cat de acra doreste ciorbita, eu pun cam 1,25-1,5 litri) si cand da in clocot, il punem la ciorba.

Batem bine un ou, il punem in ciorba si amestecam bine sa se formeze zdrentele, apoi adaugam fideaua, mai lasam sa fierba 2 minute si oprim focul. Potrivim gustul cu sare, piper, punem patrunjelul si leusteanul tocat marunt si e gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ANCA 1

03.11.2009, 11:20

sa ai spor, Lumi!

danygospodina 1

01.12.2009, 17:15

Ma uitam si eu pe la ciorbite. Si vad ciorbita asta de cocos. Si ma intreb: de cand Anca face combinatii din astea cosmopolite in farfurie? Ciorba cu cocos...eu eram in cap cu nuca de cocos a Adinutei. Ma gandeam ca a turnat niste lapte de cocos...Si ma mai si laud!

ANCA 1

01.12.2009, 18:22

am zis eu si dincolo la pilaf, ca cineva tot se pacaleste!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare