Ciorbita de conopida cu carnita de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2010 | 2489 vizualizari

 

o ciorbita super buna ,merge si rece pe caldurile astea e numai buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida sau una mai mica
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 3 cuburi vegeta naturala(reteta sylvia)
  • sare
  • patrunjel verde
  • 250 g piept curcan (se poate orice carnita de pui)
  • 3 oua
  • 150 iaurt natural
  • 150 smantana
  • 300 ml  bors casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu carnita de pui:

Se desface buchetele conopida eu am pus o jumatate dat fiind faptul ca era imensa.

Se curata morcovii si se taie rondele.

Se pune apa, 3 litri, se pun buchetele de conopida, cuburile de vegeta naturale,pieptul de curcan(sau de pui)se taie bucatele mici, rondele de morcovi,ceapa curata si pusa intreaga,sare si se lasa sa fierba bine,pana ce toate sant fierte.

Cand toate sant fierte se pune borsul de casa (e mai bun,sau sucul de la 1 lamaie)se lasa sa mai dea 2 clocote apoi se stinge focul.

Se amesteca bine ouale cu iaurtul si smantana, se lasa sa se astampere putin ciobita si apoi se pune oul cu smatana.

Este o ciorbita foarte foarte gustoasa,

se serveste cu patrunjel verde tocat si ardei piscos(cui i place ,mie nu sincer  ,in schimb la sotul da)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46761
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46762
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46763
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46764
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46765
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46766
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46767
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46768
retete culinare - Ciorbita de conopida cu carnita de pui 46769

COMENTARII (34)

nadina73 1

21.08.2010, 01:04

mihaela63 da repede o fuga

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 11:14

foarte buna

Xandrinne 1

23.08.2015, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D