Ciorbita de ied

de Ina in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 10034 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

23.05.2010, 17:44

E a patra oara cand incerc sa postez reteta asta.......dar am reusit!!!!!!!!!!

madi_marin 1

23.05.2010, 19:39

ce bine ca sunt prima.... imi place ciorbita asta la nebunie....mmm....bors si leustean....deja nu mai pot sa gandesc de cat de pofta imi e.... , asa ca imi cer scuze daca ma balbai...

Ina 1

23.05.2010, 19:40

Madi, mai am vreo doua portii, deci ai venit bine

Ina 1

23.05.2010, 19:40

Borsul il pregateste soacra-mea, eu nu m-am invrednicit sa-nvat sa-l fac

madi_marin 1

23.05.2010, 19:49

si eu ma tin cam de multicel sa ma apuc de facut bors acasa, caci imi plac ciorbele acrite in felul asta, dar imi trebuie huste si nu am de la cine sa fac rost.... parca am citit ca le poti face si tu, dar e mai usor daca iti da cineva....

Ina 1

23.05.2010, 19:52

pai trebuie sa faci rost de huste si sa ai tarata de grau. Apoi iti faci provizii de crengute de marar si de visin ( eu am in curte....)

Sylvia 1

23.05.2010, 20:01

5 furculite la ce minunatie vad aici o singura data am mancat dar a fost bestiala .

Ina 1

23.05.2010, 20:18

Da, Sylvia, chiar e super . Pacat ca multi nu mananca miel sau ied.... Cat despre matele de ied sau miel, in ciorba sunt super gustoase

madi_marin 1

23.05.2010, 20:39

ina....cu crengute de visin iese un bors demential..... daca as avea si eu curte....ce bine ar fi....sunt innebunita....

Ina 1

23.05.2010, 20:52

Si eu prefer curtea. E munca multa, dar tot la curte-i mai bine

Panacris 1

30.03.2013, 20:54

babi5 1

25.06.2013, 19:20

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:07

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker