Ciorbita de perisoare cu bors

de Mihaela11_jo in Vita, 28 Apr 2011 | 1195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne toccata de vita  
  • 1 ceasca de orez  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 4-5 morcovi mari  
  • 1 cub Maggi supa de pui  
  • bors Delik’at  
  • 1 ou mic  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 1 cutie de smantana( 170grame)  
  • frunza de patrunjel verde  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • 3-4 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de perisoare cu bors:

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.

Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina. Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.

Se drege ciorbita cu smantana.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorbita de perisoare cu bors-0
Ciorbita de perisoare cu bors-1
Ciorbita de perisoare cu bors-2
Ciorbita de perisoare cu bors-3
Ciorbita de perisoare cu bors-4
Ciorbita de perisoare cu bors-5
Ciorbita de perisoare cu bors-6
Ciorbita de perisoare cu bors-7
Ciorbita de perisoare cu bors-8

COMENTARII (18)

aziz

aziz 1

29.04.2011, 18:25

delicioss

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

30.04.2011, 22:34

Mona

mamaieelena

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01