Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei

de rivka in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 3661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita pt ciorba cubulete
  • ulei masline
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov mare
  • 1 fir praz
  • un buchetel conopida
  • 1 fir de telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia mari
  • 1 catel usturoi
  • 1 conserva mica de pasta tomate
  • patrunjel uscat
  • tarhon
  • sare piper dupa gust
  • pasta de rosii
  • pentru servit smanntana, ardei iuti din otet, ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei:

Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala.

Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic sub capac cca 35 minute, se aduga in ultimele 10 minute patrunjelul tocat(eu am pus uscat), 2 lingurite de tarhon, sare piper dupa gust.

Se serveste fierbinte alaturi de smantana, ceapa sau ardei iuti.

Gustul se poate potrivi si cu putin otet(eu am folosit otet de la ardeii iuti din borcan).

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19232
retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19233
retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19234
retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19235
retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19236
retete culinare - Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei 19237

COMENTARII (7)

ionix 1

26.02.2010, 20:42

vreau si eu o portie

nadina73 1

05.04.2010, 23:38

ce bine arata ,cred ca e minunata

elena1988 1

08.02.2011, 14:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S