Ciorbita mea cu praz si costite de porc

de cccris in Supe/Ciorbe, 11 Feb 2010 | 2344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • citeva costite
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire de praz
  • 2-3 cartofi
  • 1-2 rosii
  • 2 oua
  • busuioc
  • leustean
  • sare
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita mea cu praz si costite de porc:

In primul rind eu nu calesc ceapa si nu prajesc carnea.

Concluzie: pun la fiert carnea, arunc prima apa, pun apa curata si adaug ceapa tocata, ardeii si morcovii. Le las sa stea pe foc cam 10 min, adaug prazul si mai las putin la fiert. Tai bucatele mai mari cartofii, ii pun in cratita, pun si rosiile date prin razatoare sau cubulete din conserva (jumatate de conserva).

Cam pe la sfirsit pun sare, busuioc, ouale, leusteanul si gata.

 

TIPS-URI

1

am zis la timp sub 60 min pentru ca eu am aproape totul in congelator gata taiat

2

oul nu il bat niciodata inainte, il sparg deasupra oalei si amestec repede cu lingura. Scopul: sa ramina bucati mari de galbenus, daca se poate chiar intreg. Se bucura cei mici cind il gasesc in farfurie.

COMENTARII (7)

madi_marin

madi_marin 1

11.02.2010, 18:04

si mie imi place cum arata , dar sunt de acord cu Oana, ca daca nu e acrita cu nimic e...supa. dar sunt metode si metode....

ANCA

ANCA 1

11.02.2010, 21:13

eu ca Oana, daca nu-i acra, e supa! arata bine, Cris

Niusha

Niusha 1

14.11.2013, 20:43

Cccris, astazi am incercat ciorbita ta si am ramas fara cuvinte. E pentru prima data cind folosesc ou la ciorbe si sunt de-a dreptul incintata. A iesit atit de bine si delicioasa, eu am acrit-o putin cu bors acru (pentru ca era nevoie) si e o gustosenie : d
RECOMAND...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!