Ciulama cu ciuperci reinventata

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 26 Oct 2013 | 3145 vizualizari

 

Astazi Ciulamaua Rulz !! :))

 

INGREDIENTE

  • o lingurita ulei de masline
  • 150 ml apa
  • un catel de usturoi
  • un ardei kapia
  • o cutie de ciuperci de 360 gr
  • garam masala
  • o lingura de faina
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci reinventata:

Ardeiul se toaca , usturoiul se piseaza. se pun in wok .

Se pune uleiul si apa .

Ciupercile se pun si ele si se lasa la fiert cu capac 5 min , pana se inmoaie ardeiul.

Se condimenteaza cu garam masala.Apoi se face un amestec de faina si samntana si se pune peste ciuperci.

Se amesteca si se lasa sa se ingroase ..

Si gataa!!

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu pui si cu pui si ciuperci!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272265
retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272266
retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272267
retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272268
retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272269
retete culinare - Ciulama cu ciuperci reinventata 272270

COMENTARII (20)

Rocsi 1

26.10.2013, 21:25

Ce faina este

- TABITA - 1

26.10.2013, 21:59

Dea_Dea 1

27.10.2013, 15:01

Multumescc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21