Ciulama de ciuperci

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 5918 vizualizari

 

O ciulama atat de buna incat dupa ce termini din farfurie te lingi pe degete...yammyyy bun!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru prepararea ei de:
  • 1 kg de ciuperci champinion
  • 1 ceapa( sau trei fire de ceapa verde)
  • 3 linguri pline de faina
  • 70 gr unt
  • sare dupa gust
  • un praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Spalam ciupercile, le taiem marunt si le punem la fiert in apa impreuna cu ceapa. Cand sunt gata le lasam deoparte.
Incingem o tigaie, punem untul, avem grija sa fie focul mic sa nu se arda, adaugam repede toata faina in untul topit si stingem cu zeama din oala in care am fiert ciupercile. Amestecam tot timpul avand grija sa se ingroase frumos, sa nu faca cocoloase( iar daca se intampla le desfacem cu telul), adaugand cate putin din zeama. Turnam totul in oala cu ciuperci , avand grija sa indepartam ceapa si lasam pe foc un sfert de ora, amestecand usor din cand in cand. Potrivim de sare si dam un praf de piper si servim cu mamaliguta...delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

DIANA B 1

05.03.2011, 10:11

Fix acum , pun de-o ciulama

adry88 1

29.05.2011, 12:58

DIANA B 1

25.04.2012, 13:34

Exact ce cautam printre retete , ceva cu ciuperci , fara smantana/lapte (initial asa am dorit)si mai ales fara carne , ca nu mai pot cu-atata carne .
Ms Ruxy !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute