Ciulama de ciuperci

de meosiris in Mancaruri de legume, 11 Dec 2010 | 6926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g ciuperci in conserva
  • 300g smantana
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • patrunjel verde
  • delikat
  • sare, piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Calim ceapa tocata marunt apoi adaugam ciupercutele taiate felii si completam cu apa pana cand ciupercile sunt acoperite complet. Lasam la fiert pana mai scade un pic. Intre timp facem un amestec din smantana si faina pe care il adaugam peste ciuperci dupa ce au inceput sa fiarba. Mai lasam 5 minute amestecand continuu apoi punem usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt si condimentam. Mai lasam 2-3 minute si dam vasul deoparte.
Daca si mamaliguta este gata intre timp, atunci va urez pofta buna!

 

COMENTARII (17)

Panacris 1

19.03.2013, 17:21

gatacris68 1

20.03.2013, 15:53

vai ce buna e felicitari

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 10:43

buna ciulamaua

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: