Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un ajutor de nadejde este aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 l,o minune cu care prepari mancaruri delicioase pastandu-si proprietatile, atat legumele cat si carnea.
Muschiuletul de pui l-am cumparat taiat fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Separat am pus putin ulei intr-o tigaie si am rumenit muschiuletul de pui care in pralabil l-am sarat si piperat. Dupa ce s-a rumeni l-am scos pe o farfurie si in aceasi tigaie am calit ceapa si usturoiul.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l am pus ceapa si usturoiul calit, muschiuletul de pui, ciupercile, mazarea si supa de pui. Acoperim vasul cu capacul din dotare si am setat pe modul de gatire High pentru 3 ore. Dupa aproximativ 2 ore am adaugat smantana amestecata cu faina si am potrivit de sare si piper si am mai lasat aparatul pornit 10-15 minute ca sa se ingroase sosul si am amestecat. Pofta buna!
1
Dupa 2 ore am pregatit o mancare delicioasa si satioasa.
2
Dupa ce s-a terminat timpul de gatire, aparatul Crock Pot trece automat pe functia de pastrare cald, deci daca plecam de acasa, cand ne intoarcem, avem mancarea calda.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult