Ciulama de ciuperci cu smantana

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 24 Oct 2012 | 30360 vizualizari

COMENTARII (66)

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:21

S-a acrit? Cum asa? Pai acum spune si tu logic nu se putea acri pe loc, decat daca smantana era acra( fara sa fie vorba de calitatea ei se mai intampla), prea acra...nu are legatura cu respectatul retetei sau nu... e vorba de gustul pe care il dai mancarii...normal o gusti si daca smantana e prea acra ori nu o pui( cumperi alta) ori nu stiu pui mai putina o subtiezi cu apa...

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:22

Banuiesc ca nu ne spui ca s-a acrit dupa doua zile ca nu te-am intrebat...ma gandesc ca esti nemultumit ca s-a acrit pe loc

gaby_duceag 1

14.01.2013, 17:24

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:25

Iar reteta pare foarte buna...nu-i gasesc defecte!

diaconta 1

14.01.2013, 17:25

Michello,categoric smantana nu a fost buna.
Noi facem papricas sau ciulama de cand ma stiu si nu s-a acrit niciodata,dimpotriva,uneori am adaugat putin iaurt pentru ca smantana era prea dulce.
E bine sa verifici toate ingredientele si sa fie de calitate,pentru un rezultat cat mai bun.

diaconta 1

14.01.2013, 17:26

Ruxy,de ce esti mama asa suparata,ca doar nu stia unde a gresit

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:28

Suparata? Pai de unde ai ajuns la concluzia asta Die Diuta? Sunt chiar foarte vesela!

diaconta 1

14.01.2013, 17:35

Asa mi s-a parut)) ca prea (l)-ai certat(o))))

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:37

Hay Dia asta e certat? Si-apoi nici nu as indrazni vreodata! Nici in gluma,...asa ma stii tu pe mine?

diaconta 1

14.01.2013, 17:39

Gata rectific ma duc la trebile mele ,ca e multe ))))))))))

Angelina_Elena 1

14.01.2013, 22:31

Fetelor va multumesc pentru explicatiile date! In ultima perioada nu prea mai am timp de nimic, intru mai rar pe site!

Valclaudia 1

21.03.2013, 17:14

chiar as manca o portie....

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 09:14

arata foarte bine

Panacris 1

07.05.2016, 22:40

kytz 1

08.12.2016, 14:24

Cu ciuperci de padure.......yamiiiiiiii!

Ancutsa 1

15.12.2017, 14:02

Frumoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci- fără făină