Ciulama de ciuperci ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 15 Aug 2014 | 2336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 3 graunti usturoi
  • 30 ml ulei
  • o lingura amidon
  • 150 ml apa ( daca ,, mai cere" mai adaugam)
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci ( de post):

Ciupercile se curata, se spala, se scurg si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt. 

Intr-o tigaie se pune ulei la incins, cand este gata adaugam ceapa, usturoiul. Lasam 2-3 minute sa se inmoaie, adaugam ciupercile, punem sare, piper si lasam la pregatit. Cand sunt patrunse pe jumatate, pregatim ciulamaua. In cca 150 ml apa rece dizolvam amidonul bine - bine si punem peste ciuperci. Amestecam , potrivim de sare, piper....lasam pe foc cat sa fiarba bine partea fainoasa a preparatului. 

Pofta buna! Asezonam cu oregano uscat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciulama de ciuperci ( de post) 337185
retete culinare - Ciulama de ciuperci ( de post) 337186
retete culinare - Ciulama de ciuperci ( de post) 337187
retete culinare - Ciulama de ciuperci ( de post) 337188
retete culinare - Ciulama de ciuperci ( de post) 337189

COMENTARII (20)

alilianaa 1

15.08.2014, 22:38

Ildiko, multumesc

Rocsi 1

16.08.2014, 22:00

alilianaa 1

24.08.2014, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D