Ciulama de pipote cu ciuperci

de ela in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2013 | 10629 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult ca nici nu am terminat de mancat ce am facut ca deja am cumparat alte pipote sa mai fac zilele astea :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote de pui
  • 1 conserva mica ciuperci felii
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras mic
  • usturoi dupa gust
  • 100 ml vin alb
  • 1 ligura faina
  • 150 gr smantana
  • sare
  • piper
  • verdeturi italiene
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pipote cu ciuperci:

Ceapa o taiem rondele.

Morcovul il curatam si il taiem marunt.

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.

Pipotele le spalam si le taiem bucati mai mici.

Intr-o craticioara punem ceapa,morcovul si ardeiul,sare,piper si vedeturi si lasam cateva minute,apoi adaugam pipotele,mai calim vreo 15minute,apoi adaugam ciupercile.Adaugam apa cat sa acopere totul si lasam pe foc pana se inmoaie pipotele.Mai completam cu apa daca scade prea mult.

Amestecam faina cu smantana si o punem in mancare,amestecand bine.Adaugam putin usturoi pisat,vinul,mai condimentam daca trebuie.

Servim cu piure de cartofi sau mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pipote cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ela 1

14.12.2013, 16:59

este tare buna,merita incercata

-Licurici- 1

27.07.2015, 08:49

wow... cum arata! Sigur e foarte buna!

mihasara 1

17.03.2016, 09:17

Yummi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu pui