Ciulama de pui

de theodora in Pui, 19 Mar 2010 | 11252 vizualizari

 

pt mine e cea mai traditionala reteta de ciulama.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate pui de la tara
  • 3 lg de faina
  • 50g ciuperci din conserva
  • grasime de pasare si putin unt
  • sare,un cub de knorr putin piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

puiul transat se pune la fiert iar dupa ce se spumeaza se adauga cubul de knorr si se lasa sa fiarba.eu am oparit putin si ciupercutele.

intr-o craticioara se topeste grasimea cu untul iar apoi se presara treptat lg de faina si se incorporeza bine,se stinge cu zeama de la pui si se amesteca pana capata consistenta unei smantani mai subtire,seadauga ciupercutele si bucatile de pui fierte,se potriveste de sare se pune putin piper si se mai amesteca de 2 ori dupa care se pune capacul si se opreste focul.pofta mareee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca in stil grecesc