Ciulama de pui cu mazare si rosii

de Bya Ralu in Pui, 25 Noi 2015 | 4398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pui(pulpe,aripi,pulpa superioara,ce doriti)
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 leg praz
  • 1/2 cutie de mazare
  • 4-5 rosii lunguiete
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu mazare si rosii:

Bucatiile de pui se pun la fiert intr-o oala cu apa pentru circa 20 minute.

Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,dupa care se pun la prajit in ulei(zeama in care au fiert,nu se arunca).

Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline.

Dupa cateva minute se acopera cu zeama pastrata,se lasa la foc mic sa fiarba.Dupa cateva minute se adauga si prazul taiat rondele,mazarea scursa de zeama si rosiile taiate in patru,se mai completeaza cu zeama.

Smantana se amesteca cu faina si putina zeama pana devine subtire.

Cand legumele sunt fierte se pune zeama(sa fie suficient) si compozitia de smantana subtiata,se amesteca bine sa nu se lipeasca,se adauga condimentele si bucatiile de pui prajite.

Se lasa pe foc circa 5 minute dupa care se poate servii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu mazare si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Micutza Luana 1

26.11.2015, 12:46

imi place maxim ciumalaua ta abia ast sa vi acasa sa mai manc si eu pe la tine )

Micutza Luana 1

26.11.2015, 12:46

ciulamaua*

Bya Ralu 1

26.11.2015, 14:08

))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor