Ciuperci a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2010 | 1181 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pt toti ce le plac ciupercile

 

INGREDIENTE

  • 18 ciuperci champignion
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 g telemea
  • 200 bacon
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci a la Nadina:

Se curata ceapa si se caleste 2 minute apoi se pune sunca ,baconul taiat cubulete,ardeiul rosu la fel si cartofii fierti si taiati si ei cubulete mici, telemeaua zdrobita sau rasa si piciorusele de ciuperci taiate sau tocate si patrunjelul verde tocat

Se lasa toate pe foc sa se caleasca putin .

Ciupercile se spala se curata, se scot piciorusele apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc intr-o tava pe ambele parti in 2 linguri de ulei .

Se ia o tava se pune putin  ulei apoi se aseaza ciupercile in tava(cu partea maro in sus) apoi se pune cate o bucatica de unt si apoi cate 2 linguri din amestecul cu sunca,iar deasupra se pune cascaval ras .

Se da  tava la cuptor pentru 15-20 minute la 180 grade

Sunt ciuperci facute asa la repezeala, cu ce aveam in casa,dar au iesit grozave

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci a la Nadina-0
Ciuperci a la Nadina-1
Ciuperci a la Nadina-2
Ciuperci a la Nadina-3
Ciuperci a la Nadina-4
Ciuperci a la Nadina-5
Ciuperci a la Nadina-6
Ciuperci a la Nadina-7
Ciuperci a la Nadina-8
Ciuperci a la Nadina-9

COMENTARII (18)

nadina73 1

13.06.2010, 15:14

bunica cu tot dragu ,da achiar am zis ca unde a disparut mihaela63? acum a venit cu forte proaspete si ne fece cu siguranta ceva bun

Bunica 1

15.06.2010, 19:45

Sigur, sigur , abia astept !

mariac 1

15.06.2010, 23:18

iti doresc spor in toate te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04