Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 3378 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

20.06.2013, 15:36

Bune
De ce le-ai zis "trifolate" ?

laura_n 1

20.06.2013, 15:41

imi plac chiar ce inseamna trifolate?

papabundetot 1

20.06.2013, 15:49

am vrut si eu sa intreb ce inseamna trifolate dar am zis ca poate or sti toti numai eu nu si mai bine tac )...acum poate aflu

Alina26 1

20.06.2013, 16:06

oooo fetelor ce rusine pe mine....nu stiam cum sa le zic... Are patrujel...aici se fac multe retete de acest gen...si Dovlecei sau vinete trifolate....Poate era mai bine daca ziceam sa sunt cu (patrunjel)am sa corectez...
Chiar am tradus cuvantul...dar mi-a dat tot trifolat....si am lasat asa...Gata acum am gasit si am sa schimb "Ciuperci sotate"....asa e mai bine???

diaconta 1

20.06.2013, 16:09

Nu-ti face probleme,ca nu-i un capat de tzara,doar eram curioase

Alina26 1

20.06.2013, 16:10

multumesc pentru intelegere!!!:-9

simona72 1

20.06.2013, 16:12

Mie imi plac ciupercile tale trifolate!!!!!

Ela68 1

20.06.2013, 16:14

imi plac mult

laura_n 1

20.06.2013, 16:16

lasa asa ca ii fac si eu sotului meu si daca ma intreaba ce inseamna, ii spun ca e delicatesa ))

Alina26 1

20.06.2013, 16:17

ms mult Laura!!!!

Alina26 1

20.06.2013, 16:18

Simona Ela va multumesc!!

MotanLaOale 1

20.06.2013, 16:20

babi5 1

20.06.2013, 16:39

Alina26 1

20.06.2013, 16:42

multumesc pentru floare si pentru cafea Babi...am sa dau si eu una..!!!

CookieMonster 1

20.06.2013, 16:54

trifolate fac si eu

Alina26 1

20.06.2013, 17:09

alilianaa 1

20.06.2013, 21:29

imi plac!

Rocsi 1

20.06.2013, 22:52

Bunatate

Alina26 1

21.06.2013, 09:46

Ligia Bxl 1

21.06.2013, 12:39

ciupeeeerci miam

Alina26 1

21.06.2013, 14:21

ms

Bya Ralu 1

24.06.2013, 01:00

bun bun

Alina26 1

24.06.2013, 10:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Lyonezi