Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu stiam ce sa fac de mancare astazi si mam gandit sa fac niste ciuperci ca tot este post .
Cele 4 cepe se curata , se spala si se taie marunt , le adaugam in uleiul incins.
Lasam sa se caleasca max 2-3 min , intre timp taiem si ardeiul rosu marunt , il adaugam peste ceapa , amestecam dupa care adaugam 2-3 cani de apa si lasam sa fiarba in jur de 10 min .
Intre timp curatam ciupercile , le spalam si le taiem in 2 (egale) , Dupa ce au trecut cele 10 min , adaugam ciupercile si mai putem adauga 1 cana de apa. Dupa 20 de minute adaugam sucul de rosii , si lasam circa 5 min sa fiarba .
1
se poate adauga marar si patrunjel deasupra
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult